Seminarii

ATELIERUL DE MICROPIGMENTARE – reprezintă un maraton de workshop-uri GRATUITE menite să aducă in discutie diverse tehnici, modele, produse sau cursuri, prin care vă inlesnim accesul la informatii, va aducem noutati, veti putea testa produse, cu alte cuvinte ne vom stradui sa aducem un plus activitatii dvs.
Am realizat o serie de workshop-urilor gratuite, unde am avut plăcerea de a cunoaşte fete dornice de a afla informaţii, dispuse să împartăşească din experienţa lor şi care, alături de noi, au reuşit să creeze discutii constructive. Am discutat despre piaţa dermopigmentării, despre pigmenţi, despre produsele necesare dermopigmentării, despre proceduri, despre legislaţie şi igiena într-un salon.
Am poposit pana acum in Galati, Constanta si Baia Mare, unde, pe langa toate cele de mai sus, am avut demonstraţii cu trainerii: Claudia Paise, Roxana Dumitru si Lavinia Pop.Vă mulţumim pentru participare!

Expozitii

COSMETICS BEAUTY HAIR – Romexpo, este lider pe piata industriei cosmeticelor din Romania, s-a dezvoltat de la an la an, atingandu-si scopul de a fi o referinta pentru profesionistii din industrie. Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură

MAKE-UP FEST – Bucuresti este locul de intalnire al make-up artistilor profesionisti interesati de show-uri, make-up de film si teatru, efecte speciale etc. dar si al producatorilor si distribuitorilor de produse si accesorii de machiaj, dermopigmentare, shop-urilor si boutique-urilor de machiaj, precum şi al scolilor de profil.

COSMOWORLD este una dintre cele mai importante platforme pentru business si industria de infrumusetare la 360°. Dispune de 2500 mp de expunere dedicati diverselor sectoare: cospetica, spa, dermopigmentare, hair, machiaj, nails, wellness, tehnologie si educatie. Prin initiativele organizatorilor vom oferi profesionistilor un excelent mod de a-si imbogati cunostintele, organizatorii avand deja o experienta semnificativa, pe langa ambitia de a ridica acest eveniment la unui de talie mondiala.

Evenimentul frumusetii din Cluj a avut parte de cei mai renumiti expozanti ce au prezentat inovatiile industriei incluzand toate segmentele: cosmetica, coafura, dermopigmentare, barbering, make-up, nail art si design, pedichira, manichiura, wellness, spa, management.

Programe profesionale si concursuri internationale au dat culoare evenimentului.

Master Class

Master Class-ul se adreseaza celor ce au absolvit un curs de baza, tehnicienilor cu experienta si celor ce isi doresc sa se perfectioneze si sa invete tehnici noi sis a fie la current cu tot ce este nou.

Daca iti doresti sa devii un nume in dermopigmentare si implicit sa iti cresti veniturile, ai nevoie de perfectionare continua si imbunatatirea competentelor in dermopigmentare. Acest lucru il poti face prin participarea la conferinte, master class-uri, seminarii, etc.

Vom organiza Master Class-uri cu renumiti tehnicienii internationali si autohtoni din dorinta ca tu sa te perfectionezi continuu si sa evoluezi catre o cariera de top. Datele tuturor Master Class-urilor vor fi anuntate din timp. Numarul de locuri va fi limitat pentru a oferi sansa fiecaruia de a invata corect fiecare tehnica.

Master Class Martie 2019

Master Class Iunie 2019

Media

Revista Les Professionnel Magazine

Les Professionnels Magazine își propune să devină cea mai importantă revistă de estetică din România. Experiența și determinarea ii recomandă pentru a face din acest deziderat o realitate.  Les Professionnels colaborează cu cele mai mari nume din domeniu atât din țară, cât și din străinătate.

În fiecare număr prezinta atât specialiști români, cât și internaționali – încercand în acest mod să exemplifice tehnici și trenduri care generează interes la nivel internațional și regional.

Revista – B.Book

Unica revista din Romania dedicata exclusiv dermopigmentarii concentrata pe creșterea constantă din punct de vedere editorial și pe o mai bună înțelegere a nevoilor clienților și cititorilor.

Toate gamele de pigmenți marca A&I Schendel sunt notificați pe portalul Uniunii Europene – CPNP și au testări dermatologice făcute
de către DermaTest, Germania. Dermatest este un laborator de cercetare care testează produsele pentru siguranța utilizării de
oameni și a mediului.